fbpx

Ongekende betrouwbaarheid

Creëer gemakkelijk de meest natuurlijke hyaluronzuur filler resultaten met e.p.t.q.

Met de goede balans tussen cohesie en elasticiteit van e.p.t.q. hyaluronan fillers minimaliseer je risico’s op bultjes, uitzakkingen en mimiekverlies. Zodat jij en jouw cliënten kunnen genieten van de meest betrouwbare natuurlijke resultaten.

Lage cohesie veroorzaakt breking en bultjes. Lage hardheid veroorzaakt uitzakking.

Cohesie zorgt ervoor dat een filler bij elkaar blijft. Een lage cohesie kan daarom breking van een fillers veroorzaken. Daardoor kan een stuk van de filler verplaatsen, verder uiteen breken en bultjes veroorzaken. 

Elasticiteit zorgt voor hardheid en het liftvermogen van een filler. Te lage elasticiteit veroorzaakt daarom uitzakking.

Hoge cohesie betekent lagere elasticiteit. Terwijl hoge elasticiteit lagere cohesie betekent. 

Brekingen leiden tot ongewenste resultaten en bijwerkingen.

Wanneer een filler breekt of uitzakt krijgt een cliënt niet het gewenste resultaat: de plek die opgevuld had moeten worden is immer niet meer opgevuld. Daarbij hebben ze misschien last van bultjes. Én ze zijn ook nog eens extra tijd kwijt om de fout te herstellen.

Dit voor ontevreden en teleurgestelden cliënten, die daardoor jouw reputatie ook nog eens kunnen gaan schaden.

e.p.t.q. fillers zijn hoog cohesief om breking te voorkomen.

e.p.t.q. fillers worden geproduceerd op basis van unieke crosslinking technologie om een optimale balans tussen cohesie en elasticiteit te realiseren. e.p.t.q. fillers zijn tot wel meer dan dubbel zo cohesief dan andere veelgebruikte hoog elastische fillers en zo’n 50% harder dan hoog elastische fillers.

Dat zorgt voor weerstand tot een maximaal scala spanning én voor de meest natuurlijke resultaten!

Til jouw behandelingen naar een hoger niveau

Behandel met een gerust hart

Het meest bijzondere aan e.p.t.q. is de modificatiegraad, die het laagst ter wereld onder monofasische fillers is. Daardoor bevatten fillers geen kankerverwekkende stoffen.

Minimaliseer breking, optimaliseer resultaten

Met e.p.t.q.’s hoge cohesie voorkomen jij breking, verplaatsing en bultjes bij jouw cliënten en houd jij jouw reputatie hoog.

Behandelingen worden moeiteloos

De werkzaamheid van e.p.t.q. is niet alleen hoog door cohesie: een kleine deeltjesgrootte zorgt voor soepele injectie en gemakkelijke vorming.

Begin vandaag met het werken aan stabiele resultaten

Wij praten je graag bij over fillereigenschappen zoals cohesie en de daarbij komende problemen.

error:
Scroll naar boven

Wij gaan graag in gesprek.

Neem contact met ons op