fbpx

Ongekende veiligheid

Minimaliseer reacties
met de e.p.t.q. hyaluronzuur filler

Door het nauwkeurig beheerste productieproces van e.p.t.q. kan jij nu met e.p.t.q. fillers risico’s op reacties flink minimaliseren. Waardoor cliënten en artsen niet meer voor onverwachte problemen komen te staan .

Onnauwkeurige productie verhoogt risico's op reacties bij veel fillers

Endotoxine & proteïne gehalte, pH-waarde, osmolaliteit en moleculaire grootte en modificatie door crosslinkers zijn fillereigenschappen die een sterk effect hebben op reacties.

Hoe meer deze eigenschappen met het lichaam overeenkomen, hoe kleiner de kans is op reacties. Door een veroudert productieproces kunnen echter niet alle fillers met de nodige nauwkeurigheid geproduceerd worden om lichaamsovereenkomend te zijn. 

wat-is-hyaluronzuur

Reacties kunnen erg naar zijn voor cliënten

Reacties kunnen langdurig erg ellendig zijn voor mensen en al snel een vorm aannemen waarbij mensen niet eens meer over straat durven.

Dit kan een grote ontevredenheid bij cliënten scheppen, wat ook de reputatie van de arts kan schaden. Redenen genoeg om een filler te selecteren die lichaamsovereenkomend is. 

e.p.t.q. is ongekend lichaamseigen voor minimale reacties

Het productieproces van e.p.t.q. fillers is nieuw: in 2019 is de fabriek gebouwd om de fillers op basis van onze IX Essentials te kunnen produceren. Dit zijn 9 gekwantificeerde kwaliteitspijlers waaraan het productieproces en de fillers moet voldoen. En die pijlers zijn succesvol, omdat e.p.t.q.:

  • lage proteïne en endotoxine-gehalten heeft (endotoxine is slechts 1/16 van andere fillers);
  • een bijna perfecte fysiologische pH-waarde en osmolaliteit heeft;
  • een optimale molecuulgrootte heeft en
  • een ongekend lage modificatie door crosslinkers van gemiddeld 1,5% heeft (slechts 33% tot 20% van andere A-merk monofasische fillers).

In 2018 zijn over meer dan 300.000 e.p.t.q. fillers zelfs helemaal géén reacties gemeld!

Til jouw behandelingen naar een hoger niveau

Veiligheid is concurrentievoordeel

Artsen hebben veel kennis over hoe te injecteren, maar wat minder over wat ze injecteren. Door te weten wat je injecteert, kan jij je onderscheiden van anderen en jouw cliënten een betere ervaring te geven.

Minimaliseer problemen door reacties

Met e.p.t.q. en minimale risico’s op reacties worden clienten geruster behandeld en worden reputaties hooggehouden.

Behandelingen worden moeiteloos

De veiligheid is niet het enige wat e.p.t.q. bijzonder maakt: de cohesie en kleine deeltjesgrootte zorgen voor soepele injectie en gemakkelijke vorming én voorkomen breking en verplaatsing.

Wil jij reacties minimaliseren?

Wij praten je graag bij over fillereigenschappen zoals endotoxines, proteïne gehalten, molecuulgrootte, modificatie en de daarbij komende problemen.

error:
Scroll naar boven

Wij gaan graag in gesprek.

Neem contact met ons op