fbpx

Hoge veiligheid

Minimaliseer kans op vaatcompressie en necrose
met de e.p.t.q. hyaluronzuur filler

Met de hoog cohesieve hyaluronan fillers e.p.t.q. kan je risico op vaatcompressie minimaliseren, waardoor komen jouw cliënten met een geruster hart behandeld kunnen worden en jij jouw reputatie hooghoudt.

Veel fillers bedrukken bloedvaten door te hoge rigide hardheid

Te elastische hyaluronzuur fillers kunnen zo hard zijn dat ze bloedvaten dichtdrukken. Een alternatief is cohesie, maar dit is voor veel fabrikanten toch moeilijk om te beïnvloeden, waardoor de hoge elasticiteit van veel fillers vaatcompressie veroorzaakt.

wat-is-hyaluronzuur

Bedrukking van bloedvaten kan infecties en necrose veroorzaken

Wanneer een filler een bloedvat lichtelijk bedrukt kan dit simpele effecten als tinteling en bleekheid veroorzaken. Langdurige grotere druk kan echter veroorzaken dat de bloedtoevoer zo lang geblokkeerd is dat er een ischemische infectie en huidnecrose ontstaan.

Om heftige bijwerkingen en daar bijhorende reputatie-vernietigende-verminkingen te voorkomen moet een filler die een bloedvat bedrukt opgelost worden: iets wat ook al slechte reclame kan zijn, omdat een client dan geen resultaat heeft gekregen.

e.p.t.q. minimaliseert risico's op compressie door hoge cohesie

e.p.t.q. fillers zijn erg cohesief. e.p.t.q. fillers zijn tot wel meer dan dubbel zo cohesief dan andere A-merk fillers. Cohesie is een flexibeler alternatief tot elasticiteit. Een elastische filler zal eerder een bloedvat dichtdrukken, terwijl een cohesieve filler flexibel genoeg is om met de ader mee te vormen. Cohesie daarbij ook nog eens beter door breking te voorkomen. 

Til jouw behandelingen naar een hoger niveau

e.p.t.q.'s veiligheid is concurrentievoordeel

Het meest bijzondere aan e.p.t.q. is de modificatiegraad, die het laagst ter wereld onder monofasische fillers is. Daardoor bevatten fillers geen kankerverwekkende stoffen.

Minimale kans op vaatcompressie

Met e.p.t.q.’s hoge cohesie zorg jij dat je het moeten oplossen van een filler, ischemische infecties én necrose bij jouw clienten voorkomt en je jouw reputatie hooghoudt.

Behandelingen worden moeiteloos

De veiligheid is niet het enige wat e.p.t.q. bijzonder maakt: de cohesie en kleine deeltjesgrootte zorgen voor soepele injectie en gemakkelijke vorming én voorkomen breking en verplaatsing.

Begin vandaag met het werken aan veiligere fillerbehandelingen

Wij praten je graag bij over fillereigenschappen zoals cohesie en de daarbij komende baten én willen je graag e.p.t.q. laten ervaren.

error:
Scroll naar boven

Wij gaan graag in gesprek.

Neem contact met ons op