fbpx

Betrouwbare resultaten

Voorkom calcificatieverhardingen
met de e.p.t.q. hyaluronzuur filler

Met de zuivere hyaluronan fillers van e.p.t.q. zijn calcificatieverhardingen verleden tijd. Zo komen cliënten niet meer voor onverwachte problemen te staan.

Fillers kunnen verharden vanwege bijproducten

Verharding van fillers wordt veroorzaakt door bijproducten in het fillerproces die calcificatie reacties in gang zetten. Bijproducten zijn een gevolg van een onvoldoende nauwkeurig beheerst of veroudert proces. Bijproducten van het productieproces en bijbehorende gevolgen kunnen met een nauwkeurig beheerst proces geminimaliseerd worden.

wat-is-hyaluronzuur

Calcificatie verhardingen moeten chirurgisch verwijderd worden

Wanneer een filler calcificeert, wordt de filler hard en kan het lichaam de filler niet meer afbreken. De enige manier om deze verharde nodules en knobbels te verwijderen is door ze chirurgisch uit de huid te snijden. 

Zowel de verhardingen als het chirurgisch verwijderen zijn akelige resultaten voor cliënten. Als het gebeurt kan het de reputatie van de arts ook flink wat schade toedoen.

e.p.t.q. heeft calcificatie-veroorzakende bijproducten geminimaliseerd

e.p.t.q. fillers worden geproduceerd middels de IX Essentials: 9 gekwantificeerde eisen waaraan fillers en het productieproces aan moeten voldoen voor de beste veiligheid. En die pijlers zijn succesvol: e.p.t.q. calcificeert in vergelijking met andere hyaluronzuur fillers vrijwel niet.

 

Geen calcificatie bij e.p.t.q.
Calcificatie bij filler N
Calcificatie bij filler J
Calcificatie bij filler Y

Til jouw behandelingen naar een hoger niveau

Veiligheid is concurrentievoordeel

Artsen hebben veel kennis over hoe te injecteren, maar wat minder over wat ze injecteren. Door te weten wat je injecteert, kan jij je onderscheiden van anderen en jouw cliënten een betere ervaring te geven.

Minimaliseer problemen door verhardingen

Met e.p.t.q. en minimale kans op calcificatie zorg jij dat je verhardingen bij jouw clienten voorkomt en je jouw reputatie hooghoudt.

Behandelingen worden moeiteloos

De veiligheid is niet het enige wat e.p.t.q. bijzonder maakt: de cohesie en kleine deeltjesgrootte zorgen voor soepele injectie en gemakkelijke vorming én voorkomen breking en verplaatsing.

Wil jij ook verhardingen voorkomen?

Wij praten je graag bij over fillereigenschappen zoals calcificatie en de daarbij komende problemen.

error:
Scroll naar boven

Wij gaan graag in gesprek.

Neem contact met ons op