fbpx

Binnenkort verkrijgbaar

vittén elastine

Het vloeibare biostimulant op basis van polycaprolaton.

Dit is een medisch product dat alleen aan medische/cosmetische organisaties/specialisten wordt verkocht. Zie de instructies voor gebruik.

Bied een uniek product aan

Leer waarom polycaprolactone zo geweldig is.

Wat is polycaprolactone?

Wanneer de ouder wordende huid structurele proteïnen (collageen en elastine) verliest, wordt het slapper en begint het in te zakken, wat een vermoeid en ouder uiterlijk veroorzaakt.

Polycaprolactone is een stof dat de collageenaanmaak weer op gang brengt. Daarbij zet het processen zoals hydratatie, elastine aanmaak, celvernieuwing, porie reductie en volumeherstel in gang.

Over vittén

Vittén is een mesotherapie anti-ageing lijn. De lijn bestaat uit vier zogenaamde skinboosters: een hydraterende op basis van hyaluronzuur, een haargroei stimulerende op basis van groeifactoren, een huidhersteller op basis van polynucleotide en de collageen en elastine stimulerende vittén elastine op basis van polycaprolactone.

Unieke inhoud

Vloeibaar polycaprolactone

Het bijzondere aan vittén elastine is het feit dat het vloeibaar polycaprolactone van nanogrootte bevat. Dit zorgt in vergelijking tot andere biostimulaire fillers voor gemakkelijkere injectie, oppervlakkigere injectie, gemakkelijke verspreiding en snelle opname.

Het resultaat van het vloeibare polycaprolactone in combinatie met hyaluronzuur in vittén elastine is een langdurig volle huid door de stimulatie van natuurlijk collageen en elastine aanmaak.

vittén elastine

Voor langdurig natuurlijk volume

Vittén elastine stimuleert met de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine.

vittén elastine

Een complete collectie voor anti-ageing

Is vittén iets voor jou?

vittén hydro

Skinbooster op basis van e.p.t.q.'s hoogveilige hyaluronzuur.

vittén PN

Europa's eerste DNA-herstellende polynucleotide filler.

vittén hair Rx

Het ongekend effectieve haargroei serum.

Download ons magazine voor meer informatie

error:
Scroll naar boven