fbpx

Binnenkort verkrijgbaar

vittén hydro

De skinbooster op basis van e.p.t.q.’s hoogveilige  hyaluronzuur. 

Dit is een medisch product dat alleen aan medische/cosmetische organisaties/specialisten wordt verkocht. Zie de instructies voor gebruik.

Bied een uniek product aan

Wat is een hyaluronzuur skinbooster?

Wat is hyaluronzuur?

HA is het centrale molecuul voor hydratatie van de huid en heeft unieke waterretentie capaciteiten. Een HA molecuul kan tot wel 1000 maal het eigen gewicht in water opnemen, waardoor het de buitenste huidlagen revitaliseert en de fijne lijntjes en rimpels verbetert.

De vittén hydro skinbooster is bijzonder omdat het niet alleen in non-crosslinked vorm verkrijgbaar, maar ook als crosslinked voor langdurige resultaten.

Over vittén

Vittén is een mesotherapie anti-ageing lijn. De lijn bestaat uit vier zogenaamde skinboosters: een collageen en elastine stimulerende op basis van polycaprolactone, een haargroei stimulerende op basis van groeifactoren, een huidhersteller op basis van polynucleotide en de hydraterende vittén hydro op basis van hyaluronzuur.

vittén hydro/hydro Plus

Twee soorten voor huidhydratatie

Vittén hydro een traditionele skinbooster voor hydratatie. Vittén hydro Plus bevorderd daarnaast ook de elasticiteit en fijne rimpels van de huid.

vittén hydro

vittén hydro Plus

Een complete collectie voor anti-ageing

Is vittén iets voor jou?

vittén PN

Europa's eerste DNA-herstellende polynucleotide filler.

vittén elastine

Vloeibaar collageen en elastine stimulerende biostimulant.

vittén hair Rx

Het ongekend effectieve haargroei serum.

Download ons magazine voor meer informatie

error:
Scroll naar boven