fbpx

Binnenkort verkrijgbaar

vittén PN

De skinhealer op basis van polynucleotides. 

Dit is een medisch product dat alleen aan medische/cosmetische organisaties/specialisten wordt verkocht. Zie de instructies voor gebruik.

Bied een uniek product aan

Leer waarom polynucleotides zo geweldig zijn.

Wat is polynucleotide?

Polynucleotide is een molecuul dat bijna hetzelfde is als menselijk DNA. Wanneer het de huid in wordt gebracht zet het een groot aantal processen in gang: het is ontstekingsremmend, stimuleert celgroei, bouwt de extracellulaire matrix op, stimuleer angiogenese, verbetert fijne lijntjes, egaliseert de huid én regenereert de huid middels het herstel van door ouderdom veroorzaakte schade.

Door de sterke reactie van het molecuul op huidherstel wordt het in het buitenland vaak ‘een skinbooster die eigenlijk een skinhealer is‘ genoemd. 

Over vittén

Vittén is een mesotherapie anti-ageing lijn. De lijn bestaat uit vier zogenaamde skinboosters: een hydraterende op basis van hyaluronzuur, een collageen en elastine stimulerende op basis van PCL, een haargroei stimulerende op basis van groeifactoren en de huidhersteller vittén PN op basis van polynucleotide. 

Hoge celdoordringbaarheid

PN + HA

Vittén heeft de celdoordringbaarheid verhoogd door hyaluronzuur toe te voegen. Tevens laat het hyaluronzuur gedurende polynucleotides vrij.

De combinatie van HA en PN zorgt zodoende voor een verhoogde verspreiding van de polynucleotides en een langduriger effect.

vittén PN/PN Plus

Twee soorten voor huidregeneratie

Vittén PN is voor het herstel van beschadigd weefsel. Vittén PN Plus biedt een complete 3D matrix tegen veroudering.

vittén PN

vittén PN Plus

Een complete collectie voor anti-ageing

Is vittén iets voor jou?

vittén hydro

Skinbooster op basis van e.p.t.q.'s hoogveilige hyaluronzuur.

vittén elastine

Vloeibaar collageen en elastine stimulerende biostimulant.

vittén hair Rx

Het ongekend effectieve haargroei serum.

Download ons magazine voor meer informatie

error:
Scroll naar boven